Turisme

Museu Dalí / Maison Dalí / Pubol

Sant Jordi Desvalls és al mitg del triangle de Dalí. A Figueres, podeu visitar l'irrepetible teatre-museu Dalí. A Port Lligat, molt aprop de Cadaqués, es troba la barraca de pescadors, paradís d'en Salvador i residència habitual del pintor. Púbol, castell de la seva musa Gala i dels últims dies del pintor es troba a 5 minuts de la porta del nostre hotel.

El casc antic de Girona

A pocs kilometres de la Casa Migdia, trobem la ciutat de Girona, exemple de restauració, amb el seu call jueu, les seves cases de mil colors sobre el riu Onyar, la seva imponent catedral amb el seu claustre, els seus agradables carrerons peatonals...

Pobles medievals

Sant Jordi es troba envoltat de pobles de visita quasibé obligada. Disfruteu passejant pels carrerons de Pals, Peratallada, Monells o Ullastret.

La Bisbal d'Empordà

Val la pena deixar-se caure per aquesta ciutat, el casc antic, el seu animat mercat del divendres matí, la seva tradicional indústria terrissaire i de ceramica,... I un ventall d'antiquàris amb peces interessants.

Barcelona

Com voleu que us presentem Barcelona ?!? Recordar-vos que es a una hora amb tren o amb cotxe.

Lleure i esports

Golfs

Més d'una dotzena de camps dins de la nostra regió.

Platges i activitats nàutiques

A 20 minuts de l'hotel, trobareu platges molt boniques i algunes protegides de la massificació estival. Us indicarem com podeu accedir a les caletes salvatges del Montgrí o com anar a las extenses platges de dunes de Sant Pere Pescador o les cales de Calella de Palafrugell o fer un itinerari entre l'Estartit i Pals que és un espai molt ben conservat !

Submarinisme

Ens trobem en el centre neuràlgic d'aquest esport en el mediterrani, les illes Medes i el seu parc natural.

Esquí nàutic a L'Escala, planxa de vela o kitesurf a Sant Pere Pescador. No us faltaran opcions si sou amants dels esports nàutics.

Passejades a cavall, bicicleta o a peu

Sortint de l'hotel Casa Migdia, podeu enllaçar amb una infinitat de petits camins en un paisatge que sembla un decorat. Podeu fer diferents recorreuts per passejar o correr. Us deixem bicicletes per als vostres circuïts. Descubriu la màgia de topar-vos amb un pastor i el seu ramat o els bonics paissatges dels boscos de ribera arran del Ter. Disposem de varies hípiques als voltants que proposen escapades a cavall per a principiants i experts.

Esports d'hivern

Sant Jordi és a 1h30 de les pistes d'esquí de Vall-Ter 2000.

Festa i xirinola

Discoteques

Nombroses al llarg de tota la costa i la ciutat de Girona, per a tots els gustos. Descobrir la discoteca "La Rachdingue" és trobar-sa en espai surrealista decorat pel mateix Salvador Dalí. Música de qualitat
http://www.rachdingue.com/blog/

Restaurants

Aneu a menjar en nostre nou restaurant "Mon Oncle" en la antigua part de Girona i profites de la seva gran terrasa. I vendem vins naturals de tots parts i Sébastien i fa una cuina de mercat inventiva, sensitiva i de gran qualitat. Molts mariscos i productes de temporada.

Podeu probar de trobar lloc també al "Celler de Can Roca" millor restaurant del mon en 2013, prou no es cap facil !

Bars

Cap problema per indicar-vos les millors adreces dels bars de Girona i la regió Ampurdanesa per a fer-hi una copa. A Sant Jordi, tenim un bar amb molta canya i ambient. Futbol amb el Barça, un lloc ideal

 
Contact: info@casamigdia.com / Design: Ototoï / Photos : ariadna bufi, Medir Curcurull, Sarah Anne Ward